• 13
    kadıköy'de inşaat başlamadan önce eski okul açık tribününde bulunduğumuz maçtır. maçtan 1-2 gün önce samiyen'de beşiktaş'ı hakan ünsal'ın şahane golü ile son dakika yenmiş, bu maça da kupa kaldırmak için yol almıştık. nedeni bilinmez, sonunda kupa kaldırma olan iş bu maçta sayımız çok azdı. az bir kısım da maraton ve numaralıda vardı ama oralarda yer ayrılmadığı için ya renklerini belli etmeden oturdular yahut polisi ikna edebilenler bizim tarafa geçmişti.

    maçın başında hagi nin golünü göremedik zira dışarıda kalan( kadıköy klasiğidir kafalarına göre kapıları kapatmak) taraftarlarımız girebilsin diye içeriden kapılara yüklendik açılsınd a girebilsinler diye o esnada çıkan gol sesinden anladık gol attığımızı

    o günlerde fener'e transfer olan eski beşiktaşlı defans oyuncusu alpay'ın attığı jeneriklik gol ile maç 1-1 bitti. 2 maçta 4 puan ile kupayı aldık. maç sonu kupa seromonisi esnasında ve hemen sonrasında, 13 sene sonra yapacakları ışık kapatma olayının provasını yapmışlardı bir nevi ev sahipleri.

    sayımızın az ama öz olmasından dolayı çıkışta tüm tribün kolkola girip kadıköy rıhtıma inip sesli ve olaylı şekilde evlerimize dağıldık sonunda avrupa kupası olacak bir sezonun ilk turnuvasından kupa kazanarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın