resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 366
    crystal palace fc maçlarını izleyen biri olmadığım için futbolu hakkında fazla bilgi sahibi değildim. ama yıllar önce manchester united aldığında saha gitti zaha geldi diye kendi çapımda espri yaptığımı da hatırlarım. ta o günlerden bildiğim bir isim.

    1 aydır fenerbahçe ha aldı ha alacak derken kendi takımımıza odaklandığım için kariyerini çok da incelemedim. a spor sabah akşam gollerini verirken de izlememiştim.

    şimdi detaylı olarak bakıyorum da bayağı sağlam adam almışız. bir defa 10 yıldır premier ligde istikrarlı bir şekilde katkı vermiş. öyle premier lige gidip kaybolan futbolculardan olmamış. oynadığı takımın oradaki karşılığı bizim anadolu takımı kıvamında olsa da oranın yıldızı. hani yıllarca anadolu takımlarında oynayıp büyüklere sorun çıkartan zenci futbolcular olur ya adam bunu dünyanın en sert liginde ve istikrarlı bir şekilde yapmış.

    türkiye'ye gelmesi sebebiyle ingiliz futbolseverler şaşkın. para için geldiğini zannediyorlar. hatta bazısı suudi arabistana gitseydi diye eleştiriyor. crystal palace fc taraftarları ise özellikle instagram yorumlarına bakarsanız efsane olarak görüyor. veda mesajının altında çok güzel yorumlar var. şampiyonlar ligi ve avrupa kupaları isteğine de saygı duyuyorlar.

    bence biz almasak da fenerbahçeye gitmezdi. ama olsun şikecilerin ayarı kaçtı. o pozitif ortamları yerle bir oldu. yıllarca bizim transferlerimize salça olurken iyiydi. öyle bir tokat ki resmen yılların intikamı gibi oldu.

    şimdiden ısındığım ve çok şeyler beklediğim yeni yıldızımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın