• 15
    yalnızca fener'e bilmem neye çalım attığımız sanılmasın, asıl çalımı bunlara attık. zaha ve icardi'nin kapısında yattılar bunca zaman. zaha için 51 milyon icardi için 30 milyonlar yazıldı çizildi daha çok yeni haberler ve bence yalan, uydurma falan değil.

    paranın satın alamadığı bazı şeyler var işte, bu akşam tüm avrupanın büyük haber kaynakları bağıra bağıra zaha'nın takımımıza transferinin haberini geçiyor. icardi için de keza anlaşmanın olduğu yine çok büyük kaynaklardan doğrulanıyor. bunlar öyle para ile satın alınacak şeyler değil.

    kısacası sizi unuttuk sanmayın... işimizi zorlaştırdılar, belki de çok daha ucuza kapatabileceğimiz transferlerdi bunlar. şimdi ona buna salça olmaya devam etsinler, bizden uzak dursunlar yeter.

    bu transferlerde* emeği geçen herkesten allah razı olsun, bu öyle reklamla, pr çalışmalarıyla yapılabilecek şeyler değil. marka olmak lazım marka. markayı yaşatmak için de böyle büyük olaylar lazım. başta yönetimimizi çok büyük tebrik ederim, günümüzü gün ettiler, ileriye yönelik de bu adımlarla bence büyük yatırımda bulundular.

    (bkz: sicilin parayla, nüfuzla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın