• 3105
    "................buraya yeniden geliş amacıma göre, fenerbahçe'yi üç sezon üst üste şampiyonluğa taşımam gerekiyor. bu ülkede, aksi kabul bile edilemez.

    .................yabancı kısıtlaması ise en büyük handikap gibi görünüyor. ligde diğer takımlarla eşit şartlarda yarıştığınız için bu bir sorun olmayabilir. ancak avrupa'da shakhtar donetsk ile karşılaştığınızda rakibiniz sahaya tek ukraynalı ile çıkıyor. aynı şekilde arsenal ile oynarsanız, onların da 11'inde sadece bir ingiliz oluyor. yabancı sınırlamasının genç futbolculara faydalı olduğu ise bir şehir efsanesinden ibaret. onların dünyanın önemli yıldızlarıyla her gün antrenman yapması, kendi düzeylerini görmeleri ve gelişimleri açısından çok daha önemli"

    christoph daum

    türk futbolu herr daum'un umurunda mı acaba? sadece günü kurtarma derdinde olan, ligdeki başarının kendisini kurtarmaya yeteceğini bildiği için avrupa kupalarını sallamayan, bugüne kadar türk futboluna altyapıdan bir tane isim kazandıramamış, aksine genç yetenek öğütme makinesi olarak çalışmış olan adam söylüyor bu lafları..
App Store'dan indirin Google Play'den alın