resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 312
    gerçekten transferi olacak iş değil. büyük oranda atletizmi ve fizik gücüyle oynayan 30 yaşındaki adama kim bilir kaç senelik sözleşme ve ne kadar maaş önerdik bilmek bile istemiyorum. üstelik elinde zaniolo, kerem, barış alper yılmaz, yunus akgün, morutan ve hatta kanatta kullanabileceğin halil dervişoğlu varken. zaniolo'nun satıldığı senaryoda bile transferi aşırı anlamsız çünkü zaniolo'dan kazanacağın paranın yarısına en azından 2 tane çatır çatır oynayacak daha genç adam alırsın.

    kulübümüz şu anda inanılmaz popülist bir şekilde yönetiliyor ve bu popülizmin insanları gaza getirişini ve bizi giderek daha fazla fenerbahçe'ye dönüştürmesini çaresizlikle izliyorum maalesef.

    edit: sırf atletizmiyle oynuyor diye algılanmaması için özellikle "büyük oranda atletizmi ve fizik gücüyle" demişim ancak insan yine de anlamak istediği gibi anlıyor işte. birde vücut zindeliği çok yüksek, kendini salmaz falan denmiş. fm oynuyoruz sanki. 30 yaşında atletizmiyle oynayan adamın eğer yeteri kadar profesyonel değilse her zaman kendini salma ve atletizmini kaybetme ihtimali var kardeşim. bir zamanlar feghouli de çok atletik oyuncuydu mesela, üstelik oyun aklı ve tekniği de bu ligin çok üzerindeydi ancak takımdan gitmiyor diye yemediği küfür kalmadı. üstelik 28 yaşında gelmişti galatasaray'a. bu adam zaten kendine çok iyi bakan ve atletizmini koruyabilen bir adam olsa tottenham'da bile oynayabilecek bir oyuncu. neden premier lig kulüpleri kapısında yatmadı mesela? hadi diyelim ki geldi ve 3 sene üst düzey katkı verdi, e ödediğin paranın herhangi bir geri dönüşü olacak mı sana? takımda zaten kerem, zaniolo ve barış alper var? gerçekten bu adama geri dönüşü olmayan büyük bir yatırım yapmanın bir mantığı ve gerekçesi var mı birisi söyleyebilir mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın