resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 2557
    kendisinin bugüne kadar galatasaray’a emeklerini ve tercihlerini tartışmak gerçekten anlamsız, laf edeni allah çarpar. son çalışmaya başladığı kurumun twitter ve youtubedaki söylemlerinden de bihaber olabilecek kadar güncelden kopuk bir imajı var. yorumculuk meziyetleri ise şahsi fikrim kısıtlı.

    gelgelelim almış olduğu kararın neticesinde bugün fenerbahçe ve ali koç’un beş yıldız propagandasını yapan, galatasaray’ın önünün kesilmeye çalışılması gerektiği alenen söyleyen bu yaptıkları akabinde de herhangi bir izahat vermeye gereksinimde bulunmadan pişkince hayatlarına devam eden bir sosyal medya hesabı* sırf kendisinin ismi ile apolitik veya tarafaız insanlara bu propagandalarını ulaştırabileceklerdir. kendisinin iyi galatasaraylı olması veya bu kanalın faaliyetlerinden bihaber olması herhangi bir şekilde kanalın bu hukuka aykırı söylemlerini kısmayacak aksine daha fazla insana ulaşmasına yol açacaktır. sosyal medyada bir kanal üzerinden takımlara özel içerik üretiyoruz, kanal içerisinde herkesin içeriği farklı diye bir algoritma yok ne yazık ki. fenerbahçe amigolarının galatasaray efsaneleri üstünden maddi kazanç elde etmesi bir yana, doğrudan bu söylemlerine bir galatasaray efsanesini kalkan ve maşa olarak kullanması açıkçası beni rahatsız ediyor.

    kimsenin niyetini sorgulamak haddim olmadığı gibi kimsenin niyetine de kefil olunmaması gerektiği kanaatindeyim. kendisine yeni kariyerinde fenerbahçe haksızlıklarının savunulması ve reklamının yapılmasına sunduğu katkılar esnasında mutluluklar, sağlıklı uzun bir ömür, nice ve galatasaray şampiyonlukları ile hayırlı işler diliyorum, başka da bir dilek dilemeye mazisi izin vermez zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın