resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1719
    galatasaray futbol takımı’nı şampiyonlar ligi ön elemesine fazlasıyla eksik götüren sportif direktör. sportif direktör dedim zira orhan uluca abim de kendisinin sportif direktör olduğunu söyledi ki son derece haklı. sonuçta transfer deyince akla gelen ilk isim kimse, sportif direktör kendisidir.

    takım kadrosunun 1 senedir bu halde olacağı belliyken şu hazırlıksızlık gerçekten can sıkıcı. hafife aldığımız ön eleme turuna forvetsiz çıkacağız ki 10 numaramız da uzun süredir performansı tartışılan dries mertens. sergio ile torreira da sakat. angelino hiç hazır değil. e hocam ne anladık biz bu işten? hayır amaç eğer şampiyonlar ligi’ne kalmak değilse söyleyin açık açık, taraftar da ona göre vaziyet alsın.

    sürekli bir fırsat transferi kovalıyoruz. ama hiç mi bir hazırlık yapmadık yahu? yani sadece fırsat transferi mi bakıcaz? boey gibi nelsson gibi alıp parlatıp ileride satma potansiyeli olan oyuncu neden bakmadık, bakmıyoruz? haldır haldır merkez orta saha ararken porto 10 milyon euro’ya boca’dan varela’yı çekti. peki biz bu esnada ne yaptık? 29 yaşında paredes, 30 yaşında fred, 32 yaşında bakambu peşinde koşuyoruz. ya da piyasayı bu oyuncularla yemliyorlar, arkada başka oyuncular peşindeyiz. umarım 2’ncisidir zira olası bir zalgiris vilnius kazasıyla ortada ne erden timur vizyonu ne de okan buruk liderliği kalır. unutulmamalıdır ki futbolda dün asla yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın