• 5
    amatör branşlara ve altyapıya aktarılmayacak, yönetimler tarafından futbol şubesine aksın diye türlü şaibeler yapılacak olan vergilerdir. vermeyin abi bu vergileri geri, o para akmayacak basketbola voleybola, vermeyin lütfen.
    galatasaray'ın bir ara bir token firması ile anlaşması vardı, firma senelik 16 milyon dolar veriyordu 15 milyonu amatör branşlara kalan 1 milyonu da safi e spora gidiyordu. bunu ben değil bir sürü insan anlatmıştı 2021 yazında. bende onların yalancısıyım. eee o paralar ne oldu diyene de "burak elmas o parayı futbola aktarabilmek için taklalar atıyor şuan" tarzında cevaplar aldık. o paralar hiçbir zaman gitmesi gereken yere gitmiyor. şimdi bu vergiler de, 1 milyon lira bile olsa (50 bin dolar bile etmiyordur) o parayi sırf futbola aktarmak için kağıt ustunde saibeye karisacaklar. o 1 milyon liracık basketbola yada herhangi bir yan branşa gitmeyecek. neyse umarım yanilirim.

    işin mizahi tarafı: basket takımında yeboah ve halilovic'ten kurtulup yerine daha iyilerine alalım diye devlet bile seferber oldu :d
App Store'dan indirin Google Play'den alın