• 121
    10 yıl önce muslera'yı satalım onur'u alalım başlığı vardı. ahshsh dünyanın en kısa fıkrası. bu başlıklardan sadece 1 yıl sonra onur gençliğinin baharında futbolu bırakıp başka işlerle uğraşmıştı. kalecilik hızlı refleksler istediği kadar mental sağlamlık da gerektiren bir mevki. hatta bana kalırsa mental sağlamlığın en fazla olması gerektiği mevki. tek başına olduğun ve bir küçük hatanın maç kaybettireceği bir mevki.

    düşünün, uefa kupasını aldığımız sezon yabancı hakkımız kısıtlı diyerek bu hakkı ortasahada değerlendirmeye çalışıp olası bir uefa finaline kerem inan ile çıksak nolurdu? uefa finali özelinde en önemli oyuncuyu sorup anket yapsak %90'ın üzerinde taffarel yanıtı gelir. aramızda finali canlı izlemiş olanlar çok iyi bilir ki kupa popescu penaltıyı attığında kazanılmamıştır. taffarel henry'nin kafasını çıkardığında kazanılmıştır.

    bütün gerçekler bu kadar ortadayken, muslera'yı satıp almaya çalıştığımız onur göt göbek bağlayıp bir anda yok olmuşken, onun üzerine ligimizde veya dünyada parlayan kalecilerin bir çoğu birkaç sene prime dönem yaşayıp tarih olmuşken ve muslera bu süreçte abartısız olarak dünyadaki en iyi 10 kaleciden biri olmaya devam eden süreklilik gösteren bir performans sergilemeye devam ederken, bu süreçte 3 kere ikili mücadeleye girdiği için korkunç sakatlıklar yaşayıp tamamından zımba gibi dönmüşken ve o sakatlıklardan birinde biz 1 gol yüzünden şampiyonluk kaybetmişken....

    hala nasıl muslera gitsin yerine türk kaleci gelsin denilebiliyor anlayamıyorum, anlam veremiyorum, çıldırıyorum ve kendimi silkmek istiyorum. olmaz arkadaşım olmaz. muslera gidip yerine 2002 yılındaki rüştü'nün reenkarnesini getirmedikten sonra bu yaptığına pişman olur durursun. bir neslin karaciğer sorunu yaşamamasi için, allah rızası için artık şu defteri kapatalım. muslera emekli olana kadar bu takımın kalesinin sahibidir. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın