• 16032
    bu aralar "şükürler olsun bugün de transfer etmişiz" ekibiyle dolup taşan sözlük. yahu iki günde bitmiyor transfer işte; haberleri de çıkıyor, erden timur da yalanlamıyor. tabii ki de haberleri yapılacak ilgili isimlerin. ayrıca transferlerde uzayan bir durum yok (paredes hariç ama o konuda da kim kimi bekletiyor net değil, sanki biz daha iyi olabilecek alternatifleri değerlendiriyormuşuz gibi hissediyorum)

    angelino'da da aynıları söylendi, nooldu şimdi? daha temmuz ayındayız ve wanda'nın durumu olmasaydı acil eksik bölgelerimizi tamamlamış olacaktık. üzerine de forvet yedekleri falan da tamam olacaktı, belki temmuz bitmeden 8 numara bile tamamlanacak. kalanı satışlara göre ve fırsat transferi şeklinde. siz ne zaman böyle bir transfer sezonu gördünüz ki "erden timur hüloğğ" yazabiliyorsunuz? cidden bazen sabır çekmekten evliyaya dönüşüyorum...
    edit. lafım aslında haberler üzerinden yönetime sallayanlara. yoksa geliyor, geldi haberi yapanlara sallayanlara sözüm yok, o kişisel eleştiridir, eyvallahımızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın