• 13
    duyurulan özellikler ve gösterilen oynanış videoları pek ışık vermeyen oyun.

    oynanış tarafında hypermotion dedikleri zımbırtıyı geliştirmişler. kısaca daha fazla sayıda gerçek maçtan görüntü toplamışlar ve bunları oyun içi animasyonlar olarak görecekmişiz. haaland'ın dortmund'a attığı uçan tekme golünü örnek veriyorlar. sorun şu ki, animasyonlar ne kadar gelişse de oyuncuların genel robotik görüntüsünde ve yapay hareketlerinde hiçbir değişiklik yok. fifa 23'ün birebir aynısı gibi duruyor.

    kadın futboluna olan vurgu artmış. diyecek pek bir şey bulamıyorum. üstüne zaten saçmalıklar silsilesi olan fut modunda kadın ve erkek oyuncular aynı anda sahada olacakmış. hadi bu mod zaten arcade idi de haaland'a omuz koyup top çalan, mbappe'ye deparla yetişen, 30 metreden courtois'ya karşı 90'a takacak kadınlar görecek olmamız, ne bileyim... iyice rocket league'e döndü bu mod.

    kariyer mod falan aynı. sıfır değişiklik. antrenörler falan gelmiş sözde, staff ayarlayabiliyormuşuz. pek bir işe yarayacaklarını sanmıyorum bu antrenörlerin. fitness ve sharpness boostlar en fazla, bunlar da zaten iyi kotarılamamış, sıkıcı mekanikler.

    lisans konusunda müjdemi isterim, kore ikinci ligi oyuna eklenmiş! gerçekten tam ihtiyacımız olan şeydi. adamların elinde uefa organizasyonları var, yunanistan ligi'ni, ukrayna ligi'ni ekleyeceğine; rest of the world kategorisine kızılyıldızları, partizanları, ne bileyim avrupa kupalarına sık katılan küçük lig takımlarını ekleyeceğine, bunları da geçtim, futbolcu fabrikası brezilya ligi'ni lisanslayacağına kore 2. ligi lisanslamışlar. kore'deki espor populerliğine oynanmış herhalde. kadın futboluna yapılan vurgu da sjw yaranması gibime geliyor.

    fifa lisansı boşta olduğu için 2k futbol oyunu işine girecek diyorlardı, girseler de oyun görsek. world's game dedikleri futbolun tek oyunu bu olmamalı.

    yılbaşı indirimiyle 500 lira altına düşerse belki alırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın