resim
Mohamed Zeki Amdouni
Takım:Burnley
Mevki:Santrfor
Yaş:23
Boy:1.85
Uyruk:İsviçre
  • 28
    fatih terim'in meşhur demecini akıllara getirmiştir:
    https://www.aa.com.tr/...usu-yaptirmam/838894

    --- alıntı ---
    "oyuncu, yapmaya kalksa bile, oyuncunun milli takımda oynama şerefini bir gerekçeye bağlama niyeti olsa bile milli takımın ay-yıldızlı formasını pazarlık konusu yapar mıyım? yapmadım, yapmam, yapmayacağım. bırakın ona, milli formayı dünyanın en iyi futbolcularına bile pazarlık konusu yaptırmam. milli görev tevdi edildiğinde, sevenlerimizle karşı karşıya kalabileceğimizi göz önüne alarak, ne acılar çekmemize rağmen sesimizi çıkarmadan burada çalışacağız. oyuncu, taşımanın şeref olduğu bir formayı giymek için bana şartlar sunacak, pazarlık yapacak. vah benim memleketim vah, vah benim futbolcum vah, vah benim milli formam vah."

    --- alıntı ---

    ay yıldızlı forma pazarlık konusu değildir. çağırmışız, teklifte bulunmuşuz, reddetmiş. paşa gönlü bilir.

    galatasaray altyapısından yetişip de menejer pazarlığı yapan topçularla, milli takım pazarlığı yapan türkiye cumhuriyeti vatandaşı bile olmayan kişiler benim gözümde aynı klasmandadır. galatasaray'a da milli takıma da uzak olsunlar. aman lazım değil.

    isviçre milli takımı yerine bizi seçseydi de olacakları söyleyeyim. 20 yaşında basel'de oynayan adı duyulmamış birini milli takımda oynattığı için stefan kuntz "milli takımı menejerlerin oyuncağı etti" "umut nayır gibi ligde canını dişine takan oyuncular varken ne üdüğü belirsiz alamancılar oynatılıyor" "milli takımda oynama şartı yurtdışında doğmuş olmak" vs. denecekti. neyse isviçre milli takımıyla da 5 maç 5 gol yapmasa ingiltere transferi de olmazdı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın