• 92
    kerem demirbay ile çözülebilecek, ancak galatasaray'ın potansiyelini kısıtlayacak problem. herkes orta sahaya fred gelsin lo celso gelsin diye yükselmekte ancak 3. yerli için bu "baba" isimler yedek kalmak zorunda. bu adamların yedek kalmayacağını da düşünürsek alternatif senaryoya başvuruyoruz. baba orta saha + torreira sahada kerem demirbay yedek. ama bu sefer de barış alper forvet arkası olarak oynuyor.

    kerem+barış+zaniolo+icardi hücum hattında icardi dışında topu tutan ve topun kıymetini bilen oyuncu yok. bana göre başarısızlığın formülü bir senaryo bu. geçen sene kerem-mertens-rashica-icardi 4'lüsü ile yükselmiştik. mertens formdan düşse bile yaptığı iyi bir şey vardı, o da topun hızlıca dolaşımını sağlayıp kolay top keybetmemek. e zaten rashica topun kıymetini çok iyi bilen bir oyuncu. mertens-rashica çıkıp zaniolo-barış koyarsan o top hücumda asla durmaz. pinpon maçı gibi bir gider bir geliriz.

    ya da şöyle söyleyeyim, kerem demirbay'ın ya da barış alper'in 3. türk olduğu senaryolarda bence takımın potansiyeli kısıtlanıyor. ama 3. bir seçenek de göremiyorum. stoper'in kaliteli bir yerliyle ikame edilmesi bence en iyi senaryo olurdu nelsson satışı sonrası. ama onunla ilgili de hiç haber düşmüyor. hatta davinson sanchez haberleri var.

    kerem demirbay'ı 3. türk olarak kullanmak baba bir orta saha transferinin yapılamayacağını da gösterir. ben baba bir orta saha istiyorum ama barış alper-kerem aynı anda sahada olmasın da istiyorum. bu sınır yüzünden asla potansiyelimize ulaşamayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın