• 65
    2022-2023 sezonu şampiyonluğu sonrası açıkçası birçoğumuzun takımdan beklentisi arttı. sadece şampiyon olmamız değil; federasyon, mhk ve hakemler gerçeğine rağmen hem de doyurucu bir futbolla bunu başarmamız önemliydi. ayrıca okan hoca ve teknik ekibinin başarısı, futbolculardaki kalite ve aidiyet, erden timur gibi bir yöneticinin varlığı birçoğumuzu şampiyonlar ligi gibi hedeflere yöneltti.

    rashica'nın henüz alınmaması, icardi'nin yaşadığı ailevi (sağlık) sıkıntısı, torreira ve oliviera'nın sakatlıkları derken bir gerçekle karşılaştık. evet hazırlık maçlarının adı üzerindedir, kabul. kamp ve hazırlıkların verimli geçmesi önemli, kabul ancak 18 temmuz 2023 sturm graz galatasaray maçı resmi maçlar öncesi en gerçek provaydı. yukarıda saydığım oyuncular geçen sezonun en önemli oyuncuları. özellikle icardi ve torreria mvp'ler ve yokluklarında çok zor duruma düştük.

    hazırlık maçları üzerinden takıma yüklenilmemesi görüşü var ancak bu maç çok önemli bir göstergeydi. torreira ve oliviera dönse dahi bizim oliviera ile rekabet edecek vahşi bir 8 numara ihtiyacımız var. cl gruplarına kalamamak soğuk duş etkisi yapar. ayrıca ligin birkaç haftasında tökezlersek ve başkaları iyi başlarsa medyası, trolü, bilmem nesi hep birlikte takımı ve teknik ekibi yıpratmaya başlar. güçlü başlayıp vura vura gitmek varken böylesi güzel bir sezonun üstüne bile bile kabus görmeye gerek yok.

    sözün özü ben kendi adıma sturm graz maçı ile uyandım. icardi ve sağlam bir yedeği ile taş gibi bir 8 numara ve rashica gelmezse şampiyonlar liginde başarı hayal, lig ise kabus olur. torreira'nın dönüşü ise inşallah yakındır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın