resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5095
    2022 senesinde madrid benzama ile şampiyon oldu. dünyanın en saçma şampiyonlar ligi şampiyonluğunu aldılar. azimleri, yılmayışları, modric ile v.junior katkısı filan elbette var ama benzama ayrı bir dünyaydı. ve karşılaştıkları sükseli takımların forveti yoktu. paris forvetsiz oynuyordu, manchester city'de keza haaland yoktu. nihayetinde forveti olan kupayı aldı o sene. sanırım chelsea'de de lukaku yedekti. forvetsiz çıkmışlardı.
    bu ara galatasaray'ı överken yorumcularda moda olan göbek tandemin, iskelen iyi olacak geyiği gerçekten de doğru. kalecin, iki stoperin, iki ya da üç orta sahan ve forvetin kaliteli ise bir şekilde iyi bir takım oluyorsun. icardi'siz ataklarımız aptal saptal oluyor. icardi çünkü sadece gol atmıyor. yorumcuların onu izlemeden fırsatçı golcü diyip tanımlayıp geçmelerine çok kandım ben de hiç izlemediğimden. (galatasaray ve messi'nin maçları hariç çok fazla maç izlemem.) ama bu adam gelince daha bir iki maçtan bize paslı oyuna gayet uyduğunu, akıllı ve sakin forvetin hıza ihtiyaç duymadığını, tempoyu yeri geldiğinde atak yaparken düşürmenin ne kadar önemli olduğunu öyle güzel anlattı ki.
    icardi sadece forvet transferi değil o yüzden. aynı zamanda yine moda tabir olan 10,5 (on buçuk) transferi. icardi sadece gol demek değil aynı zamanda asist demek. mertens'in yapamadıklarını yaptı bu adam. dışıyla asist yaptı, topuğuyla asist yaptı yeri geldi sırtı dönük alıp terse oynadı oyunu açtı. o yüzden gelmesi önceliğimiz. gerekirse gedson gibi bir adam koyarız torreira'nın yanına sergio'yu hafif öne atarız. 4-3-3 e döneriz ama icardi'siz tatsız oluruz. özellikle kerem ve zaniolo'nun önüne icardi yerine savruk bir forvet koyarsak ataklarımız hep pata küte olur. o yüzden icardi şart oğlu şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın