• 893
    nitelik ve nicelik olarak güçlendirilmesi gereken mevki. merkeze konulacak 2 oyuncunun süper lig standartlarında a plus seviyede olması gerekir. bana göre 1 yedek de bu a plus seviyede olmalı. 2 as oyuncunun uzun süreli sakatlığı sezonu mahvettirebilir. düşündüğüm rotasyon;

    lucas torreira
    leandro paredes
    giovani lo celso
    kerem demirbay
    berkan kutlu

    10 numara mevkisini hariç tuttum. bu derinlik bizi başarıya ulaştıracaktır. kerem’in gelmesi durumunda sergio oliverira ile vedalaşılır diye düşünüyorum. benzer tipte oyuncular ve yedek kalacak sergionun yüklü maaşından dolayı kendisinden kulüp bulması istenecektir. bir de kampı kaçırmış bir sergio sezona büyük fiziksel handikapla başlayacaktır. yolların ayrılması en olumlu seçenek olur. normalde oyun anlamında kerem’den bir eksiği yok ancak şartlar maalesef kendisini göndermekten yana.

    fredrik midsjö ile de yollar ayrılır diye tahmin ediyorum. ilk 11 oynayabilecek kalitesi asla yok. yedekten girince de bazen iyi bazen kötü performans sergiliyor. güvenilir bir profil değil çünkü oyuncunun devamlılık problemi var. hollanda pazarında tanınan biri olmasından dolayı cüzi bonservis getirip gidebilir.

    berkan ve kerem demirbay yabancı sınırından dolayı illa ki şans bulacaktır. her türlü oyuncu prototipi olan bu tarz bir orta saha derinliği ile sezona girmeliyiz. geçen sezon tek kulvardaydık ve uzun süreli sakatlanan bir oyuncumuz da olmadı. sakatlık konusunda her zaman böyle şanslı olmayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın