• 89
    forvetin forvet değil kanat. 10 numaran 36 yaşında topa vuracak mecali kalmamış, prese falan yarım dakikada geliyor. göbekte iki tane düz oyuncu var. ne berkan ne midtsjö hücum katkısı olan göbek oyuncuları değil. yanlarında oliveira ya da torreira gibi lider olmayınca kayboluyorlar. oliveira sakat diyen var dinlenme programı yapıldı diyen var. torreira zaten sakat. rasica ve icardi geldi gelmedi her gün ayrı hikaye. icardi'nin ailesinin sağlığı her şeyden önemli ona itirazım yok ya da neden gelmedi yaygarası da yapmıyorum. yeter ki karısı düzelsin de eylülde gelsin. sadece durumdaki kaosu işaret etmek istiyorum. tam bir kadro kaosu içindeyiz.

    hala yangın yapılmasın diyorum; ama özellikle icardi'nin yedeği olacak forvette bu kadar yavaş kalınması felaket. sene başından beri ''icardi veya dengi ve bir de yedek forvet'' deniyor. halil bu klasmanda değil bahsedilen son vuruşçu. hadi icardi bekliyoruz da ikinci forvet neden gelmedi? zalgris'i geçeriz onda sıkıntı ya da panik yok; ama zaman aleyhimize işlemeye başladı. bu maç net şekilde gösteriyor. play off biraz daha geç kalırsak sıkıntıya girecek. olur da sıkıntılı hale gelir eleme maçlarından biri ve kapanan rakibe karşı barış alper'e orta açmak zorunda kalırsak barış'ı 2021/22'de halil'in düştüğü duruma ve tepkiye düşürürüz.

    bu hafta ama icardi; ama yaşadığı sağlık durumu makul bir gerekçe, o olmuyorsa ikinci forvet açıklanmalı. adam ne zaman gelecek takıma ısınacak.

    bizim için güzel bir maç oluyor. telaş ve panik yapmadan yavaştan hızlanalım mesajını alacaktır yönetim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın