• 7654
    bazen düşünüyorum, bu kadar tek başına olup da bu seviyelerde olmayı nasıl başarıyor bu camia?
    türkiye'nin en büyüğü olmak, avrupa'da saygı duyulan ve ''büyük dert bize denk gelmesin'' korkusuyla bakılan ülkemizin tek futbol takımı olmak, avrupa'da kupa kaldıran tek türk futbol takımı olmak... say istediğin kadar, bitmez. bitmeyen bu başarıları ve kazanımları sayarken de tabii ki bu coğrafyanın bir yarısının da ortadoğulu görüldüğünü düşün.

    bazen düşünüyorum, genetik kodlarında sadece toplu halde oynamak, türk olmayan takımları yenmek yok. galatasaray'ın temelinde asil olmak, saygınlık kazanmak, centilmen olmak, doğru olana saygı duymak, doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmek de var.

    ama ne üzücü biliyor musunuz? bu saygın camianın, saygı duyulası çok az savunucusu var.
    özellikle ana akım medyanın alternatifi olarak yükselen değer olarak görünen dijital platformlardan bahsediyorum. zaten spor kanalları ayrı bir boyut. başka yazıda değiniriz.

    galatasaraylıyım diyen, galatasaraylı sandığınız çoğu isim sadece para için susan, popüler olan ağabeylerinin yolundan gitmek isteyen, maalesef sizin duygularınıza oynayan insanlar. arada bir iki tane düzgün arkadaş vardır tabii ki ama son zamanlarda bir sürü olay patlak veriyor. hangisi çıkıp da karşı tepki koyabildi? dik duruş sergiledi?

    iş kendine dokunmadığında ama bu arkadaşlar galatasaraylılık dersi verip boykot başlatıp, boykot sonlandırırlar. şimdi susarlar, tabii. hepsine değineceğiz zamanla. galatasaray'ın düşünüldüğü tek yerde, kimseden çekinmeden bunları ara ara yazacağız. ve şuna inanın, hepsini çok yakından takip ediyoruz. bu kalemden kaçış yok.

    benim yalnız galatasaray'ım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın