resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4832
    doların bank note (banka kağıdı demek aslında, tahvil gibi) banknotlarında beyaz sarayın üstünde "ın god we trust" yazar. anlamı "tanri'ya güveniriz" piyasa ve para işlerinde psikolojiyi biraz da yüce bir kavram ile ilişkilendirerek diri ve güçlü tutmayı hedefler. çok akıllıcadır.
    https://tr.wikipedia.org/...1in_god_we_trust.jpg

    işte bu yazıyı düşünün. ali koç'un olduğu alanlarda çuvallayacağından eminsek artık in ali we trust diyoruz.

    arda güler konusu ve teknik direktör olmadan sezona başlama mevzuları tamamen "in ali we trust" a doğru gidiyor. farklı yorum yapmaya gerek var mı bilemiyorum ama hep beraber haykıralım in ali we trust. adam nereye elini atsa kurutuyor. (bu bana birilerini hatırlattı ... )

    bu kadar kaliteli yetiştirilip bu kadar hayal kırıklığı yaratan bir isim duymadım hayatımda. nasreddin hoca'yı anımsatıyor, semer hikayesini*

    sözlük bünyesine ne zamandır eklemeyi düşündüğüm ama cep telefonuyla güzel girdi yapılamadığından ertelediğim bir paylaşımdı. nacizane dikkatinize sunarım.

    not: 25 haziran 2023'te in ali we trust başlığı ile paylaşmıştım. moderatörden bu başlığa taşımamın daha iyi olacağı uyarısı geldi.

    bugün, 18.07.2023 itibariyle ali koç'un arda güler ve pahalı, yaşlı kadro planlaması ile bizi gene şaşırtmadığını görüyoruz.

    bir de tabutta rövaşata olarak 1959 öncesi şampiyonluk yalanı rezaletini iyice körüklüyor. babası ile cumhurbaşkanına ricacı olmaya gitti. ailece bakanlıklarda herşeyi 60 senedir rahat çözüyorlar da bu durum siyaset üstü olduğundan kıvranıyorlar. (rakiplerinin hakkını yiyorlar, makyevalistliğin kare ası işlemler)

    kabülü de mümkün değil, yani türkiye cidden barut fıçısı, ali koç'un şımarıklıklarını kaldıracak hali yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın