resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 118
    manu'dan ayrılması beklenen orta saha oyuncusu. shaktar'dan sonra daha uygun bir kulübe gitseydi farklı bir kariyeri olabilirdi. premier lig kulüplerinin ingiltere dışında bütün liglerde iş yapacak bir çok futbolcunun kariyerini hiç ettiğini görmezden gelmememiz gerek.

    van de beek, ziyech, lo celso vb. gibi bir çok futbolcunun kariyeri premier lig takımlarında boşa gidiyor. torreira dahi italya'ya tekrar kiralık gitmese oynamadan duracaktı mesela. serie a'da çok iyi performans gösterdi bunun yerine. demem o ki premier lig çok büyük bir kıstas olmamalı. lig sonuncusunun bile 20-30m gibi paraları kolayca verebildiği bir ligden bahsediyoruz.

    transfer kısmına gelirsek manu kendisinden en azından 15m ve üstü bir gelir bekliyor. fred bir kaç yaş genç olsaydı o parayı veren avrupa kulüpleri çıkabilirdi ama 30 yaşında 15-20m parayı avrupa'da vermezler. belki orta sıra premier lig kulüpleri yahut arabistan takımları verir.

    bu yüzden bizim fred'i transfer etmemizi çok zor görüyorum. nitekim 15-20 gibi meblağları vereceksek zaniolo gibi gelecekte karşılığı olacak olan bir transfer yapılması çok daha mantıklı olacaktır. ha olurda manu satacak kimseyi bulamaz ve oyuncuyu kadroda tutmak istemez ise ağustos sonu, eylül başı gibi kiralık transfer olabilir ama bunun da kimseye faydası olmaz bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın