resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 114
    kendisi için yaptığımız teklif manchester united taraftarları tarafından alaya alınmaya başlamış kaliteli orta saha.

    https://twitter.com/...BQgiN-Hf3eGyHy_dTdnA

    yalnız fazla makara yapmayın beyler, erden timur oyuncuyu ikna ederse 7+2 milyon euroluk bonuslu teklifle elinizden alırız fred’i. ruhunuz duymaz vallahi.

    fred için umarım teklif artırırız. torreira-fred ikilisi galatasaray’ın son yıllarda yakalayacağı fiziksel anlamda kondisyonu en optimum ikili olur. okan-emre-suat kurgusundan hareketle (onlar da kısacık adamlardı) 4-2-3-1 oynayacaksak önlerine, 4-3-3 oynayacaksak yanlarına bir tempo eklemesi daha yapınca (mümkünse daha uzun boylu bir 8,5 numara olur) ligde şu orta sahanın teslim almayacağı derbi olmaz. fenerbahçe’nin fred ve torreira üstüne gelecek çift yönlü orta sahamızı sürklase edebilmesi için 30-35 milyon euro harcaması gerekecek.

    edit: oyun kuramayan, sadece “ileri şişirebileceği” sanılan torreira ve fred ikilisi hakkında birkaç kelam daha etmek lazım. birincisi torreira dünyada sayılı registalardan birisidir. oyun da kurar, hat kıran pas da atar. top falan şişirmez. önce bunu cebinize koyunuz. ikincisi, fred geçen sezon premier lig, avrupa ligi
    ve fa cup gibi tüm kulvarlarda 6 gol 6 asist yapmış. adama tahta bacak muamelesi yapıp sözlüğün futbol zekasını düşürmeyiniz. bakın bir önceki sezon da adamın 5 asisti var. buraları taraftarlar falan okuyor. geçen sene dünya kupasında brezilya milli takımında sahaya çıkan, 30 küsür milli maçı olan fred’e mustafa sarp muamelesi çekilince bana bir gülme geliyor. torreira-fred ikilisini almayalım ama torreira-paredes ikilisini kuralım, neden peki? daha iyi oyun kurarız… geçiniz. 1,5 sene sonra sampdoria’nın almakta tereddüt edeceği adamı 1 aydır yalvar yakar bekleyip burada fred’e tahta bacak muamelesi çekiliyor. ilginç bir vaka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın