• 85
    aylardır yazmadığım sözlüğe dönmemi sağlayan eski milli takım antrenörümüz.

    ya hakikaten anlamıyorum, bir insan hiç izlemediği-takip etmediği ve sadece gazete haberleriyle göz ucuyla baktığı spor hakkında nasıl bu kadar yorum yapabilir.

    milli takımımızla 2017-2022 arası 5 yıl çalışmıştır, son 4-5 yılda kötüydü eskiden iyiydi diyen mi ararsın, takım potansiyelini-edayı öldürdü diyen mi ararsın; dün geceden beri ne diyeceğimi şaşırdım.

    bilgi-araştırmak bedava. biz 2003’ten beri hedef maç kazanamayan bir takımız, bunu cebe koyalım. gio öncesi başarılarımıza bakalım. avrupa şampiyonalarında 2003 gümüş, 2011 bronz, vnl’in eski versiyonu olan grand prix’de de 2012’de bir bronz. 2012’de olimpiyat katılımı ve grupta elenme.
    giovanni sonrası; 17-21 avrupa şampiyonası bronz, 19 gümüş, vnl ismini aldıktan sonra sürekli yarı final oynama, olimpiyat çeyrek final.

    giovanni öncesi uçup kaçmıyorduk çoğu insanın gördüğü üzere. almanya-hollanda seviyesinde bir takımdık ve yine 2003 sonrası polonya-rusya ve zaman zaman italya-sırbistan ikilisinin hep arkasındaydık. giovanni’nin en büyük mahareti bizi kendimizle eşit-zayıf her takımın üstüne çıkartmak oldu ama o son eşiği maalesef atlayamadık.
    2022 bence de berbat ötesi bir yıl oldu ve hatta olimpiyat sonrası yolların ayrılması gerekiyordu(psikolojik sebeplerden) ama durduk yere tüm dünyanın mastermind dediği adamı da boklamanın lüzumu yok. ha biz almanya-hollanda sürekli yenilirken onların başında kim varmış, 2004 olimpiyat elemesi finalinde bizi yenen almanya’yı kim çalıştırıyormuş, almanya-hollanda bu gizemli antrenör gittikten sonra neden bu durumlara düşmüş az biraz araştırırsanız öğrenebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın