• 9
    gizem güreşen ile arasında halef-selef ilişkisi bulunan voleybolcu. oyun tarzı, disiplini, saç, makyaj, tavır hatta eş seçimine kadar takip etmiştir kendisini.

    vnl denilen şey icat edilmeden ve de simge aköz dominasyonu başlamadan önce gizem güreşen denen bir gerçek vardı türk kadın voleybolunda. biz voleybol ülkesi şarkısıyla ekran başına geçen sıradan çinko karbon vatandaş doğal olarak pek hatırlamaz hatta bilmez o günleri...

    2021 yazında vakıfbank'tan ayrılıp fenerbahçe'ye transfer olunca vites arttırmaya başlamıştı zaten. 2022-2023 sezonunda kariyerinin zirvesini görmesi bir kenara simge ile karşılaştırmalarda önde gösterilmeye başlamıştı.

    giovanni guidetti denen hamaset ustası takımın başında kalsaydı, tüm bu form grafiğine rağmen 2023 yazını ekran başında geçirecekti.

    takımın başında milli takım seçiciliği yapan ve oyuncuları sahada gördüklerine göre yargılayan bir koç gelince 2023 milletler liginin en iyi liberosu ödülünü kazanan performansıyla şampiyonluktaki önemli parçalardan biri oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın