resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2229
    kendisindeki temel eksik ikili mücadelelerde güçlü fiziğine rağmen yeteri kadar caydırıcı olamaması ve patlama özelliğinin çok iyi olmamasıdır.

    berkan çok üst düzey bir dayanıklılığa sahip ve hiç de fena olmayan bir fiziği var ancak ikili mücadeleye girdiğinde vücudunu en optimal şekilde kullanmak yerine sadece dirseğinin altını kullanıyor. gövdesini ve alt vücudunu yeteri kadar kullanamıyor ikili mücadelelerde. bu ezberini çok çabuk bir şekilde değiştirmeli. yoksa bir rotasyon oyuncusundan ötesi olamaz.

    bir diğer sorunu da berkan dar alanda birden patlama yaparak hızlanamıyor. bu tarz oynatacağın bir oyuncuda belli bir miktarda patlama beklersin. mesela gedson, n'diaye gibi oyuncular rakibe şok press uygulamada bundan dolayı başarılılar çünkü birden patlayıcı bir şekilde rakibin üstüne çöküp rakibi şaşırtabiliyorlar. ligimizde bu işi en iyi yapan orta saha ise torreira tabi ki de. çok hızlı bir oyuncu olmamasına ya da çok güçlü bir oyuncu olmamasına rağmen akıl almaz bir patlayıcılıkla rakibin hiç beklemediği bir anda dibinden çıkabiliyor torreira. onu bence en kıymetli kılan özelliği de bu.

    berkan şu an için çok iyi bir 12. oyuncu. kesinlikle kadromuzda tutmamız gerektiğini düşünüyorum uzun yıllar boyunca. çok bulunmayan eşsiz bir stile sahip ancak bir gün eksiklerini de kapatabilirse ben galatasaray için bulunmaz bursa kumaşı olacağı düşüncesindeyim. kendisinin teknik sorunları doğru şablonda gizlenebilir ama fiziksel sorunlarını ve bazı alışkanlıklarını bir şekilde aşması lazım bu yaştan sonra çok zor olsa da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın