resim
Metin Oktay
Mevki:Santrfor
Doğum:02.02.1936
Ölüm:13.09.1991 (55)
Uyruk:Türkiye
  • 294
    metin oktay'a;

    protokollerin putlaştırıldığı, şampanyaların havalarda tokuşturulduğu, şampiyonluk törenlerin çılgınca kutlandığı anlarda rastladım sana galatasaraylı olmayanların bile seninle aynı fotoğarta yer almayı şeref bildiği bir insandın. belki de rakiplerinin içinde protokollerde, cemiyetlerde senin farklılığını ortaya koyan en büyük özelliğin; hiç bir ortamın senin mütevazilğini değiştirmemesiydi. rakiplerini futbolundan çok efendiliğinle mağlup ettin. biliyorum ki; şu an yaşayıp da, galatasarayın şampiyon kulüpler kupasını kaldırsan aynı mütevaziliğini yine gösteriridin. sen taraftarlarının her maç öncesi ve sonrasında anılma şerefine unutulmama payesine ulaşmış özel bir insansın.yönetimler adaleti ile kişiler efendiliği ile değer kazanır. ve sen efendilğin ve mütevazilğin ile var olup yaşayacaksın. sen tüm nesillere hem futbolcu hem insan hem de bir beyefendi nasıl olunurun dersini vereceksin.

    ---------bu entry babam tarafından yazılmıştır----------

    ben bu yazıyı editlerken bir de özet istedim kendisinden; şu yolda 3 kişi kavga etse, metin oktay oradan geçse tek bir bakışıyla hepsi kavgayı keser, önünü iliklerdi.

    bu entry iki işaret parmağıyla klavye kullanabilen, bilgisayardan ve teknolojiden uzak olan ama galatasaraylı bir metin i görmüş tarafından girilmiştir.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın