• 7785
    arma değiştirmiş spor kulübü.

    olum adamlar armalarını değiştirdi lan. bu gerçeklik bana halen o kadar absürt geliyor ki anlam veremiyorum. nasıl bir ezilmek ya bu?

    ya adamlar sırf dördüncü yıldızı takamadıkları için gitti armalarını doğrudan 5 yıldızlı olarak tescil etti ve çok normal bir şeymiş gibi hayatlarına devam ediyorlar, bir kişi de çıkıp "kanka biz napıyoruz ya, akıllı işi mi bu yapılan? demiyor.

    herifler formaya bastı, maça çıkamıyor ama sonra falan giyiyor. ya sokakta falan görünce yeminle ben gülmeye başlıyorum. bir de ben gülerken bir tavırları var, inanamazsın. olum adamlar kasılmaya başlıyor ben gülünce, lan lacoste almaya çalışıp da alamayan sonra gidip timsahın kenarına köşesine bir şey eklenmiş çakma lacoste alan çakçiki tipten, nike değil mike alan adamdan, 4 çizgili abidas giyenden ne farkı var şunun. *

    goygoyu bırakırsak da o formalar ile maça çıkamazlar. aslında değil maça insan içine çıkmamaları gerekir ama maça da gerçekten çıkamazlar. tff talimatlarına komple aykırı, çıkarsa eğer doğrudan önce ceza öder sonra da hükmen mağlup falan sayılırlar.

    adamlar tamamen bomba ya. balenciaga yerine balenciağa giyip gezer gibi gezmeleri bir yana ya adamlar bizim ilgimizin olmadığı oyuncuya "çalım" diye gezip mastürbasyon yapıyorlar. ezim ezim ezilmekten koca camia zeytin ezmesine döndü yemin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın