• 16
    yapılması gerekenler:

    1. öncelikle fener'in yeni armayı görecek olan yabancılarda ve futbolla az ilgisi olan kişilerde "aa bunların ülkede en çok şampiyon olan takım fenerbahçe miymiş" algısını kırmak için özellikle caps / meme sosyal medya sayfalarında herkes ortaklaşa içerik oluşturup bu işi gündem yapmalı ve olabildiğince dalga geçmeli. izahı olmayan işin mizahı olur.

    2. yukarıdaki işin profesyonel olarak yönetimin iletişim merkezinden desteği sağlanmalı. uluslararası komik futbol içerikli sayfalar da bu tarz birkaç içerik paylaşıp retweet yapmalı. (dijital pr, para konuşur buralarda...)

    3. yönetim bu işin hukuksal boyutta peşini bırakmamalı. tff'ye baskı yapmalı. tamam fb arma değişmişse okey. keyifleri bilir. ama fenerbahçe sahaya 5 yıldız değil, 5 yıldızlı yeni arması çerçevelenmiş şekilde üzerinde 3 yıldızla çıkmalı. yani toplamda 8 yıldızla çıkıp iyice dalga geçilmeli. (hatta iki de logo içinde var, toplamda 10 oluyor hahaha) eğer tff hala "ne yapsak bilemedik" tadında takılırsa yine pr konuşur. ver el altından bir kaç bin lira alt lig takımına, arma değişip "5-10 yıldız yapar mısınız" diye rica et. ortalık iyice sulansın ve tff bahsi geçen kuralı koymak zorunda kalsın. herkes sahaya armalarını çerçeveye alıp "süper ligdeki 5 şampiyonluğa denk gelen 1 yıldız"ı da üzerine koyarak çıksın.

    4. en az 2 sene daha üst üste şampiyon olup, 5 "süper lig" sampiyonluğuna verilen 1 yıldızdan 5. kez göğsümüze takmalıyız. hem de gerçek olanını...

    bu kadar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın