resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 52
    riskli bir tercihtir, ozellikle nelsson yerine.

    tottenham, biraz da fenerbahce-vari toksik bir kuluptur. oyuncu yuhalama, elestirme, sosyal medyada satasma siklikla gorulur. davinson da bunun en temel hedeflerinden biri. oyuncu kulupten, kulup ve taraftar oyuncudan memnun degil.

    nisan'da tottenham'in bournemouth'a 3-2 kaybettigi macta 35'te lenglet sakatlaniyor, yerine sanchez giriyor. 3 dakika sonra porro'nun pas hatasinda pozisyon kaybediyor, tottenham golu yiyor, 1-1. sanchez golde temel sorumlu olmasa da yuhalanmaya basliyor. yuhalanmalar ikinci yari devam ediyor, 51'de sanchez karakter disi bicimde yumusak kaliyor ve hata yaparak tottenham'a 2. golu yediriyor.

    ve 35'te girdigi macta 58'de oyundan aliniyor. sonra da zorunda kalinmadigi surece oynatilmiyor.

    tottenham'da gecirdigi surede mourinho, conte gibi zor menejerlerin gelisini gidisini gordu, ve kulup bu surecte hic dikis tutturamadi. oyuncunun kontratinin da son senesi.

    tottenham'in basinda levy gibi kayserili bir baskan olmasa, sanchez'i tottenham'dan bedava cikarmak mumkun olurdu, zira iliski o kadar kopmus durumda. bana kalirsa 9 milyon euro cok fazla.

    sanchez kaybettigi yillari geri bulabilir, ve tekrar potansiyeline yaklasabilir. ancak bu tercihin risk seviyesi su an yuksek- hem maliyet, hem de oyuncunun atletizm temelli olmasi dolayisiyla. galatasaray'in nelsson gibi daha akliyla oynayan bir stopere gitmesini tercih etsem de, davinson'un uygun maliyetle cok yararli olabilecegi de gercek.

    ozetle is florya'nin suyuna kaliyor.

    edit: vole'de serkan akkoyun'un benzer seyleri zaten soyledigini ogrendim- haberim yoktu ama kendisi guzel bir analiz yapmis. tek bir duzeltme, kendisi bournemouth macindan sonraki newcastle macina sanchez'in 11 ciktigini ve 6 yediklerini soylemis ama dogrusu sanchez'in 11 cikmadigi, ve tottenham'in 20. dakikada 5 gol yemesinden sonra oyuna girdigi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın