• 20
    bana 3 yaz kampı versinler çocukları, hepsini laboratuvardan çıkmış gibi yapayım.
    futbol kısmına karışmam, onu ustalarına bırakırım ama fiziksel gelişimin sağlanması ancak makattan kan getirmekle olur.

    alacaksın 14-18 yaş aralığındaki çocukları, dağlık bi alana götüreceksin. günlük program aha şöyle olacak:

    06:00 kalk
    06:15 sabah sporu (3 km koşu, şınav, mekik, komando dansı, ayı yürüyüşü, ters masa duruşu vs.)
    07:30 kahvaltı
    09:00 idman
    11:30 tam teçhizatlı arazi koşusu (5 km)
    13:00 yemek
    15:00 idman
    17:30 yüzme
    19:00 akşam yemeği
    21:00 idman

    idmanların biri hafif geçecek, hatta bırakalım ne isterlerse yapsınlar. abicim ben sıkıldım ya galatasarayın genç yıldızı x haberine heveslenip 4-5 sene pişmesini bekleyip sonra maçkolikte bi alt lig takımına bahis alıp maçı takip ederken takımların kadrolarında görmekten. abi nerde bu atalay babacan? nerde anıl karaer? nerde? nerde? nerdesin oy.

    bizim altyapıda adamlar zaten topla iyi ki o seviyeye gelmişler. 3 şeyle takviye edeceksin. 1 gıda, 2 mutant yetiştirici spor programları, 3 futbol yetenekleri yerine teknik-taktik idmanlar.

    biz ne yapıyoruz? oooo atalay, 40 metreye pas atıyor, hadi gel 5'e 2'ye katıl evlat. üst takımla maç var hadi sen as takımda oyna haberciler foto çeksin. avusturya 5. lig takımı ile hazırlık maçı var, bi şov yap da gazeteler şenlensin. twitter'da arka fona 3. sınıf şarkılarla adına editler yapılsın.

    sikerim abi böyle programı. tüm ailem birikmiş yağlarının muzdaribi iken hala 17-20 yaş aralığındaki eğitimlerimden kalma kas kütlesi ile sahilde tişörtümü çekinmiyorum, fit tişört giyebiliyorum, banyoda aşağı bakınca .... öhöm, neyse.

    öyle işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın