• 214
    belki de karabağ maçı için azerbaycan'a gidişimizin bu anlaşmanın bu yaz gerçekleşmesinde payı olmuştur. umarım global bir marka olduğumuzu unutmayız.

    opel masters 2000 turnuvasına katılan takımdık biz. katılan diğer takımlar mı? bayern, manu, real madrid. muhtemelen o dönemin top 5 kulübünden üçüydüler ve bu ekiplerin seviyesinde kabul edildiğimiz günlerdi.

    öncesinde ve sonrasında abd'de turnuvalara katıldığımız dönemler oldu. şampiyonlar ligi'ni kazandıkları yılın yazında porto'yu tokatlamıştık hatta. emirates cup gibi daha yakın dönemdeki örnekleri de var.

    sözün özü, biz başarılı olduğumuzda global futbol dünyası bizi kucaklamak için can atıyor. avrupa'da başarının devamında gerek uzakdoğu, gerek körfez ülkeleri, gerek abd gibi farklı coğrafyalarda bilmeyenlere kendimizi tanıtıp, bilenlere kendimizi hatırlatıp gelir çeşitliliğimizi, sponsorluk ağımızı büyütebiliriz.

    azerbaycan ziyareti sonrası ve kaliteli bir kadroyla başarılı bir sezon sonrası böyle bir anlaşma gerçekleştiği için öyle karalamak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın