resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 40
    o kadar uzun zamandır 4'lü savunmada görmedim ki kendisini, adının bizimle anıldığını duyunca özellikle bu sebepten pek ihtimal vermemiştim.

    henüz bizim de 23-24 sezonunda nasıl oynayacağımızı anlayabilmiş değilim. hoca yine çeşitli denemeler yapıp doğruyu bulacak sanırım.

    22-23 sezonundaki galatasaray üstünden ilerlersek, davinson sanchez için kısmen nelsson'a benzer tarzda bir oyuncu diyebiliriz. süpürmeleri, kesiciliği, özellikle yerden geçit vermemesi benzer tarzda. aynı şekilde nelsson gibi öne çıkıp baskıya katılma konusunda çekimser. yerini kaybetmek istemeyen stoperlerden. fakat golcülük özelliği yok, senede 1 gol atarsa öp başına koy. zaman zaman sakarlıkları oluyor ama ben bunu abartı seviyede görmüyorum. oynadıkça konsantrasyonu ve motivasyonu artan bir isim. takım düşünce o da düşer, takımı ayağa kaldıran türden bir isim değil.

    son 2 sezondur tottenham'da ikincil duruma gelmişti. devamlı oynamadığı için de geriye gidişi vardı ve mutlu olduğunu da pek düşünmüyordum. şu anki isteği mutlaka ama mutlaka direkt oynamak ve şampiyonluk yaşayabileceği bir kulübe gitmek olacaktır. tottenham'da kupalardan uzak kaldı. ayrıca kendisiyle alakalı yazdığım olumsuz şeylerin premier lig seviyesi için olduğunu, oyuncunun 6 yıl önce 40 milyon euro üstü bonservisle transfer olduğunu unutmamak gerekir. ki o zamanlar bonservisler de çıldırmamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın