resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 36
    yanlış olmasın tottenham gibi bir devin 42 milyon euroya transfer edip 200 maça çıkardığı, prime'ını da conte ile tottenham'da yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz. şimdi bu futbolcunun düşüşte oluşunun herhangi bir haber, analiz niteliği olabilir mi? düşüşte olmayan haline tottenham 70 milyon istiyordu 2020 yazında? o zaman yükselişte diye 70 milyona iyi transferdi de, şimdi düşüşte diye 8 milyona kötü transfer mi yani olay ne?

    top 6'da oynayıp düşüşte olmayan herhangi bir futbolcuyla senin merhabalaşmak dışında nasıl bir ilgin olabilir?

    hala tottenham'ın savunma yönü en kuvvetli oyuncuysu bence fakat taraftarla arasındaki bağ komple kopmuş durumda. yine de ligin son 2 maçında 90 dakika süre vermişler. oynadığımız futbolu da düşününce gayet iyi transfer gibi görünüyor. zaten gegenpress oynarken yaşadığımız tek sıkıntı nelsson'un önde basmak konusundaki çekingenliğinden kaynaklanıyordu. onun yerine bu profilde bir oyuncuya yönelmek sevindirici bir tespit.

    sadece oyunu okumakta başarısız bir stoper olduğunu düşünüyorum. bu tarz oyuncular özgüven kaybı yaşadığında oynadıkları oyunun kalitesi de beraberinde düşüyor. burada taraftar sevgisiyle beraber canavar gibi bir stopere evrilmesi hiç işten değil. teknik ve fiziksel açıdan ligdeki stoperlerin bir kaç siklet üzerinde zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın