• 44
    fenerbahçe'nin yeni transferini açıklarken kullandığı ve gerçekten de çok orijinal bir fikir olan şarkısı. böyle şeyler bizim değil de rakiplerin aklına gelince ben çok üzülüyorum. mesela geçen sene bizde icardi gibi bir değer vardı. adam tribünlerin sevgilisiydi. ya çok mu zor bir şarkı ile adamı özdeşleştirmek. bak fener transferi daha açıklarken denedi bunu. şimdi mesela bu adam gol atında hep bu şarkı çalacak tribünlerde. biz icardi ile şampiyon olduk, adam gol attığında tribünlerde bir şarkı çalsaydı, bütün stat söyleseydi fena mı olurdu? göreceksiniz bu sene fenerbahçe dzeko için yapacak bunu, tüm tribünler ''beni sevv'' diye böğürecek dzeko gol atınca.

    adamların hocası zaten balıkçı ki bunun futbol sahasına olacak etkilerini daha öçnce derinlemesine analiz etmiştim bu entrymde; https://gss.gs/3646466

    çok kötü oldu bu cidden. şimdi örnek veriyorum, icardi bu sene gol attığında tribünler ''aşkın olayım'' çalsa mesela ki şarkı tutar mı bilmem şu an aklıma geldi ama, mesela tutut ve çaldı diyelim, fenerliler haklı olarak fikrimizi çaldınız diyecekler.

    bu konularda fener'in çok gerisindeyiz, boşuna demiyorlar fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklük diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın