• 89
    haklı bir açıklamada bulunmuş kulüp. saldırgan değil topraklarını savunan bir ülkenin takımıdır. türkiye bu savaşta bir taraf değil ve her iki ülkeyle de ilişkilerini korumaya çalışıyor ki bence doğru olan da budur.

    bu noktada fenerbahçe'nin gidip de rusya'da kamp yapması normal değil. bu zamana kadar fenerbahçe kaç kez rusya'ya gitmiş ki şimdi gidiyor? 3-5 kuruş para için fenerbahçe camiası türkiye'nin olmadığı kadar sanki savaşın tarafı.

    ha benzer şekilde başka bir takımın da ukrayna'ya gidip kamp yapmaması gerek. dünya'da ülke mi yok kardeşim? dünyanın gözünü diktiği bir savaşın ortasında diplomatik krizler çıkarabilecek böyle saçma sapan adımlara ne gerek var?

    öte yandan farz edelim galatasaray bir yunan takımıyla deplasman maçına çıksa, o maçta koro halinde bebek katilinin adı bağırılsa, sonra da o takım gidip kuzey ırak'ta dostluk maçına falan çıksa kulüp ve ülke buna tepki göstermez mi? olimpiakos ile oynayacağımız hazırlık karşılaşması öncesi vize kontrolünde bizi beklettikleri için maçı iptal edip dönmedik mi? kulüp açıklama yapmadı, ülke tepki göstermedi mi?

    velhasıl kiev kulübü kendilerince haklı bir sebeple açıklama yapmıştır. bize doğru gelse de gelmese de kimse neden böyle açıklama yaptıklarını sorgulayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın