resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5423
    fenerbahçe ile kimyası uyuşmamıştır. özünde fb taraftarı de kendisini sevmemektedir ama işte bir kahramana ihtiyaçları var. adamlarım son 20 yılda alex ve volkan dışında bayrak oyuncuları yok. emre'den de bir efsane yaratmaya çalıştılar ama olmadı.

    gerçi fb de emre için şans oldu. çünkü emre fb'ye gitmeden önce türkiye'de 1800'ler amerikan zencileri muamelesi görüyordu. kanıt olarak; onur belge, selçuk yula, altan tanrıkulu, hasan ali atasoy, mehmet demirkol, bedri baykam, hakkı yalçın, ercan güven gibi amigo fb yazarlarının fb'ye gelmeden önceki emre belözoğlu yazılarına bakılırsa adamı itin bir tarafına (!) koyduklarını görebiliriz. ingiltere'de yaşadığı ırkçılık olayında en çok fb'liler anti emre propagandası yapıyordu. emre'nin içinin gs diye yandığına eminim. gs taraftarı için ise sadece nefret objesi oldu. hele melo adamı sahada yok etti resmen. birgün emre için belgesel çekildiğinde melo da o belgeselde olacaktır. emre gs'ye gelseydi medya onu çiğ çiğ yerdi. fb'de yaptıklarının çeyreğini bizde yapsaydı futboldan men yerdi. boğaz kesme, ırkçılık vs.

    kendisi şuan camiasız kaldı. çok mutlu ve sağlıklı görünmüyor. açıklamaları çok tuhaf. aslında bazen doğru şeyler söylese bile dedikleri negatif olarak işleniyor. fb camiası da artık kendisine sahip çıkmıyor. mutlu görünmüyor açıkçası. bizdeki günlerinde yüz ifadesi hep daha iyiydi.

    kendisinden nefret etmiyorum diyeceğim ama türibünlere yaptıkları aklıma geliyor sonra vaz geçiyorum. ama asla kendisi volkan demirel kadar nefret edilecek bir karakter değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın