resim
Wout François Maria Weghorst
Takım:Hoffenheim
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.97
Uyruk:Hollanda
  • 348
    ilk forvet için gayet yeterli, daha bir sezon önce ligimizde oynarken de ne kadar yeterli olduğunu göstermiş zaten o performans ile de ve elbette vatandaşı olan hollandalı teknik dam etkisi ile de manu'ya transfer olmuştu.

    sen manu seviyesinde bir takım değilsin. bu kendini küçük görmek ya da vasat sevici olmak falan değildir, bu gerçekliktir. kendine manu'yu yenme hedefi koyabilirsin, hatta bence koymalısın da ama bunun yolu trnasferde kendine manu'yu kriter almak değildir. aç bir bak bakalım manbchester united ne para harcamış transfere, sonra da gelirine bak o takımın ve dönüp kendine bir bak bakalım boy ölçüşebilir misin o konuda herhangi bir ingiliz takımı ile.

    biri telles'i beğenmez, biri weghorst'u beğenmez... telles dediğin adam 2022 dünya kupası'nda brezilya'nın yedek sol beki, avrupa ligi son şampiyonunun as sol beki. bana göre sadece 2 sebepte istenmez kendisi istenemyecekse. 1 maliyeti yüksektir istemezsin. 2 okan hocanın oyun planında ihtiyaç duyduğu bek özelliklerine sahip değildir istemezsin. bunun dışında yok fener maçında kötüydü, yok united'da oynayamadı diye telles'e burun kıvıramazsın. 3 ay önce avrupa ligi finalinde 90 dakika oynamış adamdan bahsediyoruz burada.

    ne telles ne weghosrt için mutlaka alınmalı diyorum... ama alacağımız adamlar üç aşağı beş yukarı bu seviyede olacak ki bu seviyede adam bulup da uygun maliyetle de alabilirsek öp başına koy zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın