• 1
    ben gezgin bir çalışanım. 2 gün güneşli'deki şantiyede, 2 gün seyrantepe'de, 2 gün şişli'deki projedeyim. istanbul'u tüm hafta geziyorum. çok saçma şeylere şahit oldum. hazır olun en saçmasını anlatıyorum.

    dün güneşli'deki projeden çıktım ve bir alışveriş merkezine yemek yemeye gidiyorum. bağcılar evren mahallesi'nde, önümde tahminen 1999 model 3 serisi bmw marka bir araç durdu. plakası dikkatimi çekti. 34 ile başlayan plakanın sol kısmında tr yazısı yerine avrupa birliği amblemi vardı. şimdi bu araç muayeneye girse sahte plakadan dolayı geçemez. o avrupa birliği ibaresi yerine, tr yazılı plakayı takması lazım. ama mahallede illaki birileri bu plakayı görüp türkiye'nin avrupa birliğine girdiğine inanabilir. zor bir ihtimal de olsa belki 30 sene sonra avrupa birliğine girebiliriz ama henüz avrupa birliği'nde değiliz. aynı durum fenerbahçe içinde geçerli. belki 30 sene sonra yaşayacakları şampiyonluklarla 5. yıldıza ulaşacaklar ama henüz 5 yıldız edecek bir şampiyonluk sayıları yok. ama bazı fenerbahçeliler bu sahte yıldızlara inanıyor. aziz yıldırım'ın da dediği gibi; hesap kitap var, neresine koyarsan koy sığmıyor.

    şimdi saçmalık kısmını bırakıp ciddiyete bakalım.

    bugün vadi istanbul'da girdiğim ünlü bir spor mağazasında fenerbahçe'nin satışta olan formalarındaki yıldız sayısı 5 ve formalar bunu benimsemiş olan fenerbahçeliler tarafından yoğun bir talep ile satın alınıyor. baya baya puma gibi bir markayı da bu saçmalığa alet etmişler. bakın bu bir borsa manipülasyonudur. sosyal bir zorbalıktır. buna ses çıkarmazsak yarın öbür gün o yılların şampiyonluklarının maddi paylarıda istenir. o gün gelince de "neden geçmişte itiraz etmediniz iş işten geçti" derler. işin geyiği bir tarafa artık müdahale edilmesi gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın