resim
Acun Ilıcalı
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 643
    kendi takımı hull city ile galatasaray'ın yaptığı hazirlik maçını kendi kanali tv 8'de yayinlatan başarılı! muhabir eskisi.

    iki şey dikkatimi çekti, mobil uygulamadan izliyorum, maç içinde reklam veriliyor şaka gibi resmen :) her 7-8 dakikada bir çat diye banka vs reklamı çıkıyor, zamanında sanırım tgrt maç yayınlamaya başladığı dönem ümit aktan spikerliğinde reklam arası maç izlerdik, yaşı yeten renktaşlar hatırlar. sonra tepki alınca bu saçmalıktan vazgecmislerdi, adam çeyrek asır sonra bu çağda aynı rezilligi utanmadan yapıyor, inanılmaz gercekten :)

    ikincisi: normalde gazozuna da olsa bir türk takımı yabancı takımla maç yaparken türk spikerler bizim takım gol atinca bağırır cagirir, rakip gol atınca ya da pozisyona girince seslerini düşürüp hüzünlü bir havada pozisyonları sunardi. doğrudur değildir ona girmiyorum ama spikerligin özünde bu vardı, bu maçta rakip hull city de olsa sahibi acun bey olunca hull city pozisyona girince de bağırıyor spiker :) belli ki güzel bir uyarı almış bu konuda :)

    komedi gercekten, ulan acun neye ihtiyacin var da böyle maç içinde reklam gibi rezilliklere giriyorsun ayıp be kardeşim, ıban at da aramızda para toplayalım böyle rezil etme kendini :)

    son olarak acun işten kovulmuş başarısız bir muhabirken iktidar partisinin yukselisiyle birlikte nereden geldiği belli olmayan paralarla takım alacak, kanal alacak kadar zenginleşmiş bir insandan başka bir şey değil. her iktidar kendi zenginini yaratır, bu iktidarın medya zengini de acundur. iktidar gittikten sonra doğru düzgün araştırma yapılırsa göreceğiz bakalım acun efendinin forsunu :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın