• 138
    sonunda kadar haklı ve normal davranan taraftardır. bizim stadı bilmeyen işkembeden sallıyor tabi. kale arkası altlarda zaten oturma, koltuk, yer gibi bir durum yok. ama üstlerde olay aynı değil. demirler çok dar var bir koltukluk yerin olmazsa 90 dakika sana zehir oluyor asla rahat edemiyorsun. yani kale arkası altlar gibi haydi omuz omuza maç izleyelim bağıralım olmuyor üstlerde, yapı müsait değil.

    kombine mantığı ne abi? senin bir yerin olur, nerede maç izleyeceğim bilet nasıl bulacağım diye düşünmeden bütün sezon stada gidersin. kombineli adam koltuğunda oturmak istiyor diye haksız öyle mi? kale arkası üstlerde 5 kişi maça gidiyoruz. yan yana 5 kombine almışız. kalenin tam arkasından olsun diye yerimiz 24 saat statta beklemişiz. gidiyoruz 2 kişi oturmuş 5 koltuktan 2 sine. nerden bulalım biz yan yana 5 koltuk? herkes yerine otursun kargaşa olmasın. geç kalıyorum stada diye çaprazlardan maç izlemek zorunda mıyım? ayrıca gidiyorum başka yere beni de oradan kaldırıyorlar. uğraş dur sonra. biri eyvallah dese öbürü demiyor. böyle bir kaosa ne gerek var? altlarda zaten kimse yerine gitmiyor herkes ayakta ama bizim stat özelinde üstlerde bu büyük problem ve herkesin yerine oturması hariç bir çözümü yok.

    evet gerçekten sadece bizim gibi bir orta doğu ülkesinde bu taraftara haksız denilebilir. şaşırtmıyor insanı. kale arkası üstlere hiç gitmemiş bilmeyen arkadaşlara lafım yok tabi. biz sırf yerine oturmayan, insanların koltuklarını gasp edenler yüzünden yerimizi değiştirdik bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın