• 3872
    son zamanların en iyi yerli kadrosunu kuran takım. yerli oyuncular lig için özellikle önemli ama senin tavanını belirleyecek olan yabancıların. yabancı oyuncudan kısıp yerli yatırımını doğru bulmuyorum çünkü yerliler zaten hakettiğinden fazlasını kazanıyor. bir işi yapıyorsan tam yapacaksın madem yerlilere bu kadar yatırım yaptın yabancıya da yap.

    bu gidişle bcl 'de yine hüsran yaşarız , ligde de playoff mücadelesi veririz gibi duruyor.karşıyaka, beşiktaş, telekom, bahçeşehir bizden daha iyi kadrolar kuruyor, bence daçka' da bütçesi doğrultusunda gayet akılcı hamleler yaptı tofaş henüz transferlerini bitirmedi ama 1-2 numaraya gayet kaliteli isimler çektiler.
    biz ise bence 3 yabancı hakkımızı da karavana kullandık. halilovic 'in aralığı göreceğini 2024' ü göreceğini düşünmüyorum, yeboah ise 6.yabancı olarak bile kötü. göksenin ve muhaymin'den çok bir ekstrası olduğunu düşünmüyorum aynı tip üçüncü oyuncuyu aldık. radebaugh ise bu iki isimden daha iyi bir hamle gözüksede daha net şutu olan ve skor gücü olan bir oyuncuya gitmeliydik çünkü iki yabancı hakkımız kaldı ve hala çıkıp maç başı 15-16 sayı atabilecek bir oyuncumuz yok. umarım diğer kısaya doğru düzgün para harcanıp iyi bir isim getirilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın