• 8
    çeşitli yerlerde mauro icardi'yi transfer etmek istediği söylenilen takım. çok değil 4 sene önce mbaye diagne ile ilgilendikleri çıkmıştı ama arabistan'dan muhabirin teki "türk basınının uydurması" demişti*.

    kulübün bir oyuncuya verdiği en yüksek bonservis bedeli 7 milyon euro, onu da tanıdık bir isim olan aaron boupendza için bu sene ödemişler. icardi için ise psg'ye 20 milyon önerdiği söyleniyor. psg'nin bu kadar bonservis beklentisi olduğunu sanmıyorum, 10-15'i bile kabul ederdi psg. doğruluğundan emin olmamakla birlikte kendilerinin suudi arabistan yatırım fonu'ndan destek almadığı söyleniyordu.

    bu takımla ilgili aklımı en çok kurcalayan şey icardi ve boşta olan pierre-emerick aubameyang'dan başka bir yıldız oyuncu ile ilgilenmemeleri, en azından basında görünen o. fondan destek alamadığı söylenen, 7 milyon euroluk transfer rekoru olan bir takımın icardi için psg'ye 20 milyon bonservis ve icardi'ye 40 milyon maaş önerdiği bana gerçekçi gelmiyor.

    yazılanlar doğruysa icardi'nin hayrın görsünler, hoş cim bom'la uğraşanın çocuğu olmaz. bir bakarlar petrol kuyuları kurumuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın