• 3868
    yerli rotasyonunu geliştirmek isterken takımı tamamen yerlilerin üstüne kurdular. yerlileri ana parça yaparak başarı kazamazsın. bugün ligimizde oynayan "iyi" dediğimiz yerlilerin çoğu ortalama bir yabancıdan daha kalitesiz.

    ne akwasi yeboah ne de miralem halilovic bizim takımın seviyesinde değiller. ikisinin toplam maliyetinin 350k-400k arasında olduğu söyleniyor. 5 yabancı hakkının 2'sini kötü, 1'ini de vasat jonah radebaugh'a kullandık. kaldı 2 yabancı hakkın. takımın skorer oyuncusu yok, oyun kuracak kısası yok, çember savunacak adamı yok, iyi bir kısa forveti yok...

    ligdeki rakiplerimiz çok iyi hamleler yapıyor. sen daçka'nın 6. yabancısını yangın mal kaçırırcasına getirirken daçka daha iyisini getiriyor. senin rakibin olan telekom, karşıyaka, daçka, bahçeşehir, beşiktaş hepsi iyi kadrolar kuruyorken; sen fransa'nın büyükçekmece'sinden 32 yaşında tek vasfı pick&roll olan, ayakları bir tır kadar ağır olan miralem halilovic'i getiriyorsan senden bir şey olmaz. geçen seneki hataların aynılarını tekrar ediyoruz.

    yeboah ve halilovic'i koç zvezdan mitrovic'in istediği söyleniyor. kerem övet'in stop press medya'da söylediğine göre koçun önüne daha iyi uzunlar önerilmiş ama koç kendi menajerlik firmasının oyuncusu olan halilovic'i istemiş. gene kerem övet bunun bir menajer "kazıklaması" olmadığını ve koç'un oyuncuyu beğendiğini söyledi, onu da belirtmek isterim. aynı şekilde yeboah'ı da efes-daçka serisinde izleyip beğenmiş bizim mitrovic.

    mitrovic bu 2 oyuncuyu beğeniyorsa sezona ilk mitrovic'i kovarak başlamak lazım. belli ki kendisi aynı andreas pistiolis gibi çalıştığı ülkenin dinamiklerine uyum sağlayamayan birisi. testi kırılmadan önlemimizi alıp koçu kovmalıyız. koçtan sonra da bu saçmalıklara dur demeyen turgay zeytingöz'ü ya kovmalı ya da anladığı iş olan altyapıya yollamalıyız. kendisi 2 senedir kadro kurulumunda rezalet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın