• 169
    --- alıntı ---

    galatasaray taraftarını birbirine düşüren maç oldu, kişisel tarihime böyle geçecek. kimisi ultraslan’ın protestosunu haklı bulurken, kimisi numaralının re re re ra ra ra galatasaray galatasaray cimbombom diye bağırmasını büyük bir olay olarak gördü. bölündük gitti.

    sessizce başladı maç, 5 dakikalık protesto bittiğinde ilk gol pozisyonu oldu, onu da diyarbakır yakaladı atamadı. galatasaray paf takımından gelen erhan’la.

    diyarbakır, galatasaray için zayıf bir rakip. kalecileri ısınırken sakatlanmış, güvenç kurtar yanlış adam oynatmış sonrasında oyuncu değişikliklerini zorunluluktan yapmış. rahat rahat pas da yaptı, oyun içinde dönerek de oynadı galatasaray.

    geçen haftadaki gibi 4 ön liberoyla değil, sadece mehmet topal’ı kullandı orta sahada, gerçi elano’da çok yardımcı oldu mehmet’e. arda, keita, giovani ve baros’la öldürücü bir hücum hattı vardı. kısa zamanda baros’la golleri buldu. ikisinde de pasları keita verdi. ilk golde arda ikincisinde balta keita’ya güzel paslar attı.

    35. dakikaya kadar protesto vardı ali sami yen’de. jo oyuna girince yeniden protesto başladı. ultraslan, internet sitesinde de yayınladıkları besteyi söyleyip durdu ilk 35 dakika. en hafifinden ayıp ettiler arda’ya. jo için bir şey söylemem, alem yaptığı söylenen oyuncu, üst solunum enfeksiyonu sebebiyle idmana çıkmıyorsa, protestoyu hak etmiştir.

    numaralının ayaklanmasını büyük bir olay olarak görenlere bazı hatırlatmalar yapmak isterim. bu tribün ben kendimi bildim bileli oturarak, hiç tezahürat yapmadan maç izler. fenerli olmayan ayağa kalksın demeden ayağa kalkıp da bağırmaz. jo’yu ıslıklayan taraftara karşı rerererarara diye bağırdılar diye şimdi iyi mi oldular. hakikaten aslantepe’de tribünler böyle mi olsun istiyorsunuz, emin misiniz? hakikaten emin misiniz, jo gibi umursamaz bir oyuncu ıslıklanmasın mı istiyorsunuz? bu kadar rahat mıyız?

    bunlardan ultraslan doğrudur anlamı çıkmaz, ama numaralıyı da abartmamak lazım. ulan bir de bana “elit taraftar” derler.

    --- alıntı ---

    http://captano.blogspot.com/...y-diyarbakr-4-1.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın