resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 3493
    yaş ile birlikte hızını daha çok kaybettiği için de arkada daha fazla açıklık vermeye başladı. tabi ki istenmediği için kötü özellikleri ön planda yazılıyor ama defans özellikleri angelino'dan kötü değildir.

    top atıcılığı ve duran top kullanma özelliği angelino'dan bir bilemedin iki tık altındadır, aralarında dağlar kadar mesafe yoktur. angelino'ya göre bir artısı var o da telles çalım atarak sıfıra inebiliyor, önünü boşaltabiliyor. zaten kendisini yıllarca porto'nun en önemli adamlarından biri yapıp manchester united'a oradan da sevilla'ya götüren bu teknik kabiliyeti oldu.

    defans kısmı için endişeler geçerli. ancak oyun planında sağa açıkça savunma ağırlıklı bir denge beki arıyoruz. bu da bizim sol bekten defansif yardımı gözden çıkardığımız anlamına gelir.

    benim futbol görüşüme göre son güne kadar zorlanması gereken isim angelino'dur. olmayacağı kesinleştiği takdirde ilk gidilebilecek isim telles olmalı çünkü angelino'ya en yakın profil. tavares ise asist özelliğindense merkeze ve ceza sahasına koşuları ile dikkat çeken bir bek oyuncusu. o biraz daha farklı bir profil. tavares transferi kerem'e kilit pas konusunda çok yük bindirir, oysaki angelino ve telles bu yükü paylaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın