resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1967
    2022-2023 sezonu galatasaray kadrosunun en sevdiğim yanı kadronun dengeli olarak dağılmasıydı. yani kadroda bir mevki dünya çapındayken diğer bir mevkide nal toplamadık. 2005-2006 sezonu galatasaray’ına bakın, forvette 4 tane teker teker potansiyel gol kralı barındıran adam varken, tek defansif orta daha saidou’ydu. yine aynı şekilde sol bekte 35 yaşındaki ergün, yedeği 18’lik ferhat öztorun. neyse ki hem o sezon, hem bu sezon şampiyon olarak tamamlandı da, herhangi bir problem yaşanmadı. bu sezona da geçen seneki kadronun devamı olarak gireceğiz, bu iyi bir şey. her ne kadar kadromuzda bir santrafor olmasa da, oraya da transferlerin geleceğini varsayarsak içimiz rahat.

    oliveira konusunda da insanların endişe etmemeleri gereken şey şu, oliveira çok fazla maça çıktı. belki sezon arası uzundu, şuydu buydu, bilmem ne denilebilir ama bu tarzdaki oyuncular için uzun aralar kendilerini salma eğilimi göstermelerine yol açabilir. 15 günde 4 maç yapıp, sonraki 15 gün hiç maç yapılmayan enteresan bir sezon yaşadık. o 30 günlük periyotta 6 maç yapıp ortalama 6 günde bir olacak şekilde olsa inanın tüm futbolcular için daha rahat geçerdi bu dönem. şimdi avrupa’da işler daha da sıkı olacak, yaklaşık 45-50 civarı maça çıkacağız. oliveira sahada olmadığında onu aratmayacak, ya da onu gerekirse kesebilecek bir oyuncuyu almak onun için de iyi olacaktır.

    sözleşme şartları da kafanızı korkutmasın, uluslararası bir oyuncu ve en geç 2025 yazında hiçbir alacak verecek sıkıntısı yaşanmadan en kötü maliyetsiz şekilde yollarımızı ayırabiliriz. bakarsınız bu arap baharından bizlere de iyi kötü bir bonservis bile düşebilir. gomis’ten dünya kadar para kazanmış, garry’i iyi paraya yollamıştık. bunlar unutulmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın