resim
Mohammed Salih Ali Sawlah
Takım:Al-Arabi SC
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:-
Uyruk:Libya
  • 1
    kelimenin tam anlamıyla mohamed salah'ın gölgesinde kalmış, trajikomik bir hayat hikayesine sahip libyalı kanat oyuncusu.

    google'a ismini yazıp arattığınızda soyadını salah olarak düzeltmeyi teklif ediyor. bunun yanı sıra görsellere baktığınızda yine salah'ınkiler dışında herhangi bir fotoğraf göremiyorsunuz. kariyeri boyunca çıktığı 59 maçta 3780 dakika süre almış. skora katkısı pek olmasa da (7 gol 3 asist) elinden geleni ardına koymamış.

    sawlah'ın 29 yaşında olduğunu hatırlatmakta fayda var. hâlâ aktif olarak futbol yaşantısına devam ediyor. insan merak etmiyor değil: acaba ek gelir sağlasın diye futbolculuk mu yapıyor, yoksa futbolculuğa ek gelir sağlasın diye başka işler de mi yapıyor?

    unutmadan: sawlah'ımız bugün itibariyle yeni takımına transfer oluyor! al arabi'den qadsia'ya transferi 741 bin dolara bitmiş durumda. bugüne kadar bonservisine hiçbir şekilde para ödenmeyen, bir ay sonra 30 yaşını tamamlayacak olan, profesyonel kariyerinde toplamda 3780 dakika süre almış sawlah'ın potansiyelini demek ki birileri fark etmiş!

    kafamda birçok soru işareti yaratmasına, anlamsal olarak beni karmaşadan karmaşaya sürüklemesine rağmen, sawlah kardeşime hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın