resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1965
    geçen sezon* ligin başlarında farkını ortaya koyan ama ligin boyu kısaldıkça etkisini yitiren bir oyuncuydu. hatta daha da öteye gideyim, son haftalarda çok çok kötüydü.

    sırf bunu söylüyorum diye oliveira gitsin anlamı çıkmasın çünkü kendisini bende çok seviyorum. takımı benimseyen, hırslı bir yapısı var ama fiziken kötü durumda. üflesen kendini yere atıyor ve bu da avrupa kupalarında bizi aşırı derecede zora sokar. zaten yönetimde böyle düşünmüş olmalı ki, yerine oyuncu arıyor. daha doğrusu oliveira'yı yedeğe çekebilecek kalitede bir oyuncu aranıyor! zaten bizde oliveira gönderilsin demiyoruz, sadece güçlü bir alternatifimiz olarak yedekten oyuna girsin diyoruz.

    şöyle de bir şey var;
    gerek burada, gerekse de diğer mecralarda sürekli oliveira'nın oynadığı maçları kazanıyoruz tarzı şeyler söyleniyor. son 9 haftada 13 gol atan icardi'yi veya aynı süreçte 10 asist yapan kerem'i; orta sahada koşmaktan helak olan torreira gibi oyunculardan birini çıkar bakalım kazanabiliyor muyuz gör!

    hatta dur sizinle de test edelim:
    muslera-boey-nelsson-abdulkerim-kazımcan-torreira-oliveira-rashica-kerem-mertens-icardi.

    son haftalardaki kadromuz bu şekildeydi. bu kadroda bekleneni veremeyen isim veya isimler hangileriydi?
    birçok kişinin aklına 2 oyuncu geldi değil mi? öyleyse bitmiştir o zaman.

    tekrar tekrar söyleyeyim;
    oliveira iyi bir oyuncu ama fiziken yetersiz. bu yüzden avrupa dönüşündeki lig maçlarında veya formda dönemlerinde ilk 11 başlamalı ama sezonun genelinde de yedekte güçlü bir alternatif olarak kalmalı fikrindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın