• 86
    galatasaray yönetimi ne istiyorsa onu söyleyen ekip. bu yönden kendileri çok güvenilir çünkü telefon açıp biz sorabilsek bize de böyle söylerdi yönetim.

    özellikle transfer döneminde ne zaman taraftarın beklentisi aşırı yükselse, beklentileri düşürebilmek için bu ikiliye yediden yetmişe kimsenin beğenmeyeceği osuruktan bir futbolcu ismi fısıldanıyor. sonrası ise şöyle:

    "gökhan transfer sezonu öyle bir açıldı ki, roberto baggio'lar, alessandro del piero'lar, thierry henry'ler havada uçuştu. kur kaç oldu gökhan, en son 25 mi oldu bizim çocuklar bir baksın. mehmet verin abi ekrana hemen. yani sürdürülebilir bir şey değil bu gökhan. totti galatasaray gündeminde yok dediğimiz için biz suçlu oluyoruz ama gerçekler böyle. gökhan düştü galiba alalım ekrandan"

    sonra çeliktepe cengizhan lisesinden osur osuroğlu diye bir isim bitmek üzere diyorlar beklentiler düşsün diye. daha iyisi gelirse beklentinin üzerine çıkıldığı için taraftar mutlu olacak. gelmezse zaten zemin etüdü yapılmıştı.

    yönetimden direkt haber aldıkları için güvenli buluyorum. aldıkların haberin ne amaçla verildiğini süzmek de bize kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın