• 43
    iktidar ortağı bünyesindeki birtakım nüfuz sahibi kafatasçı milliyetçilerin dayatmasıyla hortlatılmış, aslında kaldırılma niyeti varken fenerbahçe kulübündeki zavallıların ellerindeki yerli oyuncuların fazlalığına güvenerek yürürlükte kalması yönünde lobi yapmasıyla hayatımıza ortak olmaya devam eden saçma kural. kendilerince "stratejik hamle" yapıyor bak bak hele.

    güvendikleri adamlar: çizgi kalecisi altay, ellerinde bir şey kalmamış olması sevindirici mert hakan, şaibe ismail, birisi kova diğeri ise 4-1 olan derbiyi 4-2'ye getirmekten başka akılda kalıcı hareketi olmayan irfan can kardeşler. arda'yı saymadım muhtemelen gideceği önceden belli olduğu için. galatasaray bunlardan birini bile 11'e yazmaya tenezzül etmez.

    galatasaray özelinde ise kerem, abdülkerim, barış alper, berkan kutlu, kazımcan gibi direkt 11'den veya bench'ten önemli destek veren bir rotasyon mevcut. bu rotasyonun az da olsa genişlemesi gerekiyor. merih yalanlandığına (zaten apo ile iyi bir ikili olmaları çok şüpheli), ozan gündeme gelmediğine ve çağlar da atletico'ya gittiğine göre sağ stoperde nelsson'un yeri yabancıyla dolacak gibi gözüküyor. mert müldür'ün ilk 11 oyuncusu olabileceğini düşünmüyorum. elde iki seçenek kalıyor. yunus akgün, akman kardeşler ve ali turap'ın bu rotasyona hazır olmasını ummak ya da milli takım tercihini henüz yapmamış gurbetçi oyuncular üzerinden arayışa girmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın