resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 633
    nelsson'un yerine düşünülüyorsa büyük bir hata yapılıyordur.

    nelsson her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek yapar. pozisyon bilgisi üst düzeydedir. dan dun girmek yerine sakince bekleyecek kadar soğukkanlı ve defans çizgisini ayarlayacak kadar zekidir. sadece bu da değil;
    acayip derecede çakaldır. rakip oyuncuları oyun kuralları dahilinde tahrik eder ve asla göze batmaz. mesela ligde 69 maçta sadece 12 sarı kart görmüş. nelsson gibi birisi! ortalama 6 maçta bir!

    merih ise tam tersi, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmez çünkü hırsından dolayı mantığı devre dışı kalmıştır. dan dun girecek kadar tez canlı, yarını düşünmeyecek kadar cesurdur. arkadaşlarını her daim gaza getirir. her şeyi alenen yaptığı için de bolca sarı kart görür.

    yani nelsson ile tamamen farklılar.

    atıyorum serdar aziz, luyindama veya aynı özellikte x kişi yerine gelseydi, eşekten inip ata binecektik. hepimiz merih fanı olup çıkacaktık. ama nelsson sonrası gelirse, bu sefer küheylandan inip ata binmiş olacağız. bu da bizi hoşnut etmez.

    o yüzden nelsson satılacaksa eğer, aynı özellikteki oyunculara yönelmeliyiz. merih iyidir hoştur, kendini kanıtlamıştır ama maalesef ki bize uymaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın